Ние сме изпълнители на всякаквипокривни услуги в цялата страна

За разлика от някои покривни изпълнители,
КРУМ БИЛДИНГ е изпълнител на цялостно обслужване на покриви .

Ние сме вашият най-добър избор за всякакви покривни услуги, осигуряване на монтаж на нов покрив, ремонт на покрив, поддръжка и пълна подмяна на покрив. Без значение от вида покривен материал или система, нашата качествена изработка е 100% гарантирано удовлетворение . Имаме дългогодишна репутация на превъзходство, когато става въпрос за обслужване на клиенти, и поддържаме тази репутация с дълготрайни, качествени покривни услуги.

Услуги за покриви, които предоставяме

Нови покривни инсталации

Въпреки че инсталирането на здрав покрив е очевидно важно за защитата на вашия дом от елементите на времето, то е важно и за цялостната ефективност на вашия дом.

За да помогнем на нашите клиенти да разберат по-добре вашите покривни опции и продукти, които можете да изберете, нашият екип ще:

  • Подробно обясни и прегледа всяко покривно решение, което можем да ви предложим;
  • ясно очертаем предимствата на всяко решение.

КРУМ БИЛДИНГ  са виждали всеки вид покрив, всяка тенденция и всеки вид дом. Ако смятате, че може да е време да инсталирате нов покрив, обадете ни се днес или насрочете Безплатна проверка на покрива, за да получите честна, задълбочена проверка на покрива от един от нашите експерти.

Ремонт на покриви

Ние също така предоставяме експертни услуги за ремонт на покриви за всеки покривен проблем, който може да имате .

Обикновено, ако покривът ви е на повече от 12-15 години и имате течове или други проблеми, вероятно е време за подмяна на покрива.

Ако имате по-нов покрив, нашите експерти по ремонт на покриви могат да инспектират вашия имот и да предоставят най-добрите опции за това как да продължите напред с ремонта или подмяната на вашия покрив.

Смяна на покриви

Ние сме специализирани в предоставянето на висококачествени услуги за подмяна на покриви с превъзходно обслужване на клиенти!

Нашите изпълнители за подмяна на покриви са висококвалифицирани в подмяната на вашия покрив с минимална намеса в ежедневните ви дейности . Това е, което ни отличава от другите изпълнители на покриви.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

РАБОТИМ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

krumbuilding@gmail.com
0892 763 246

Call Now Button